250 gr : Hindistan cevizi

250 gr :Toz leker

210 gr :Yumurta (orta boy 4 adet )

35 gr : Tereyağ (erimiş)

Bütün malzemeleri hep birlikte karıştır.

Dişli duy takılmış  kema torbasına doldurulup, silpat veya yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine ceviz büyüklüğünde sıkılır.

160’C ısıtılmış fırında 10 -12 dakikada pişirilir.

Eğer ürün yağlı kağıt üzerine sıkılmışsa  yağlıkağıttan çıkarmak için yağlı kağıtı ters çevirip ıslak süngerle ıslatıp biraz bekletin ve  sonra yağlıkağıttan ayırın .

 

İşletmeniz ve nasıl başladığı hakkında uzun ve güzel bir hikaye ekleyin. Ekip üyelerinizden bahsedin ve bu işletmenin Kurucusu hakkında bir makale yazın. Müşterilerin sizin hakkınızda daha fazla bilgi edinebilmesi ve size güvenebilmesi için kendi fotoğraflarınızı ekleyin.

 

 

 

Insert a long beautiful story about your business and how it has started. Tell about your team members and write an article about the Founder of this business. Insert your own photos, so customers can learn about you more and trust you. Insert a long beautiful story about your business and how it has started. Tell about your team members and write an article about the Founder of this business. Insert your own photos, so customers can learn about you more and trust you.