KOKO MİS
2020-04-07 13:41 250 gr : Hindistan cevizi 250 gr :Toz leker 210 gr :Yumurta (orta boy 4 adet ) 35 gr : Tereyağ (erimiş) Bütün malzemeleri hep birlikte karıştır. Dişli duy takılmış  kema torbasına doldurulup, sil...
ÇİKOLATALI MUFFIN KEK
2020-04-05 13:36 3 adet : Yumurta 125 gr : Tereyağ  (yumuşak) 125 gr : Süt 275 gr : = Toz şeker 120 gr :  Un 75 gr : Kekun 30  gr : Kakao 5    gr : Karbonat 5    gr : Vanilya 100 gr : Parça çikolata Parça çi...
LAHMACUN
2020-03-18 12:29 Lahmacun, yeme içme kültürümüzün önemli yapı taşlarından biri. Tarihi kayıtlara göre Babillerden kalan “lahmacun”un 5000 yıllık bir geçmişi olduğu iddia ediliyor.